Lemmikin tuhkaus Mynämäellä – katso uurnamallistomme

Ota meihin yhteyttä

Komerin Karvatassut huolehtii lemmikin tuhkauksesta Mynämäellä, Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Saat meiltä uurnat ja muistolaatat toiveidesi mukaan. Voit valita uurnan materiaalin ja koon laajasta valikoimastamme.

Toimimme mielellään apunasi kaikissa rakkaan lemmikkisi tuhkaukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme sinua kaikkina viikonpäivinä. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Lemmikkieläinten uurnamallisto

Tältä sivulta löydät tietoa tämän hetken uurnamallistostamme. Paikan päällä liikkeessämme on saatavilla myös yksittäisiä uniikkikappaleita, poistuvia malleja ja koe-eriä. Laitamme tuhkat joko meiltä hankittuun tai itse tuomaasi uurnaan. Oman uurnan käytöstä emme peri erillistä maksua.

 

Suljemme uurnan pysyvästi, ellemme sovi kanssasi muusta. Jos haluat esimerkiksi sirotella lemmikkisi tuhkat, muista mainita asiasta asioidessasi kanssamme. Tällöin tiedämme jättää uurnan kannen liimaamatta kiinni. Postitettavat uurnat suljemme kuitenkin aina pysyvästi.

 

Uurnan koko määräytyy lemmikin painon mukaan.

Yhteydenottoon

Puu-uurnat

Puu-uurnia on tarjolla kolmea eri tyyppiä: valkoinen tornimallinen, kuvioitu mahonkinen arkku ja maalattu arkkumallinen. Valkoista puu-uurnaa ja kuvioitua uurnaa löytyy kolmea eri kokoa.

 

Maalattua arkkumallia on saatavilla viidessä eri värissä, jotka ovat pyökki, mänty, tammi, mahonki ja pähkinä, ja neljässä eri koossa.

Saviuurnat

Mallistoomme kuuluu saviuurnia, joita on tarjolla kahdessa eri värissä, sinisenä ja valkoisena. Saviuurnat on valmistettu paikallisena varsinaissuomalaisena käsityönä. 

 

Sinisessä uurnassa on valkoinen kansi ja valkoisessa uurnassa puolestaan on tumma kansi. Kummassakin saviuurnassa on lisäksi keraaminen sydänkoriste nahkanyörillä.

 

Saviuurnia on tarjolla neljää eri kokoa. Uurnat ovat maatuvia. Liikkeestämme löytyy myös vanhan uurnamallistomme yksittäiskappaleita.

Pahviuurnat

Pahviuurnamme ovat paikallisia varsinaissuomalaisia tuotteita. Uurnia löytyy kolmea eri kokoa.

Kiviuurnat

Kiviuurnat ovat niin sanottua valettua marmoria/onyksia. Uurnia löytyy kahdessa eri värissä, mustana ja valkoisena, ja niitä on saatavilla kolmea eri kokoa.