Muistolaatta lemmikille Mynämäeltä

Ota meihin yhteyttä

Mynämäeltä käsin palvelevalta Komerin Karvatassuilta saat myös muistolaatan lemmikille. Teemme lemmikkien muistolaatat toivomallasi kaiverruksella ja valitsemastasi uurnasta riippuen voimme kiinnittää laatan valmiiksi paikalleen. Halutessasi saat laatan myös irrallisena. 

Yrityksemme palvelee Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomen alueella. Vastaamme mielellään kysymyksiisi, ota yhteyttä!

Muistolaatan materiaali ja koko

Etsitkö muistolaattaa lemmikin uurnaan? Meiltä löydät useita erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi mieleisimmän. Kaikkia muistolaattoja saa kolmessa eri koossa.

 

Muistolaattojen vaihtoehdot:

1

  • hopea tai kulta

  • matta tai kiiltävä.

Muistolaatta kaiverruksella

Valmistamme kaikki laatat toiveidesi mukaisella kaiverruksella. Tarjolla on joko väritön tai musta kaiverrus. Voit myös valita useiden eri fonttien joukosta.

 

Lemmikin muistolaattaan voimme kaivertaa esimerkiksi lemmikin nimen ja syntymä- ja kuolinajan. Autamme mielellämme sisällön suunnittelemisessa.

Muistolaatan kiinnitys

Muistolaatan kiinnitys riippuu valitsemastasi uurnasta. Kiinnitykseen on tarjolla seuraavat vaihtoehdot:

2

  • Liimaamme muistolaatan keramiikkauurnaan, ellet toivo muuta.

  • Emme liimaa muistolaattaa automaattisesti paikalleen puu- tai pahviuurnaan, koska niissä on useampi mahdollinen paikka laatalle. Voit kertoa meille toivomasi paikan tai toimitamme muistolaatan irrallisena.

  • Myös saviuurnan muistolaatan voit saada toivoessasi irrallisena.

Autamme sinua mielellämme kaikissa yksityiskohdissa.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Muistolaattojen hinnat

Hinnat koon mukaan :

3

  • 15 x 30 mm: 10,00 €

  • 20 x 40 mm: 11,00 €

  • 30 x 50 mm: 12,00 €.

Katso uurnamallistomme

Verkkosivuilla voit tutustua meillä tarjolla oleviin uurniin. Paikan päällä liikkeessämme on saatavilla lisäksi yksittäisiä uniikkikappaleita, poistuvia uurnamalleja ja esimerkiksi koe-eriä. 

 

Uurnan koko riippuu lemmikin painosta. Materiaalin voit valita usean vaihtoehdon joukosta: myymme puusta, savesta, pahvista ja kivestä valmistettuja uurnia. Suosimme paikallisia, Varsinais-Suomessa valmistettuja ja muuten kotimaisia uurnia.

Tutustu tarkemmin