Eläintuhkaamon palvelut Mynämäeltä

Ota meihin yhteyttä

Komerin Karvatassut on Mynämäellä ja muun Varsinais-Suomen alueella toimiva eläintuhkaamo, josta saat lemmikin noudon, tuhkauksen, uurnan ja muistolaatan.

Autamme sinua kaikissa lemmikin tuhkaukseen liittyvissä kysymyksissä kokemuksella ja asiantuntemuksella – ota yhteyttä!

Lemmikin menehtyessä

Rakkaan lemmikin kuollessa esimerkiksi kotona voit tuoda lemmikkisi suoraan meille. Surullisen tilanteen kohtaaminen ei kysy aikaa, joten palvelemme kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan. Poikkeustapauksissa noudamme lemmikkisi myös kotoasi Turun seudulta ja Vakka-Suomen alueelta.

 

Jos olet varannut eläinlääkäriltä eutanasia-ajan, voit myös siinä tapauksessa tuoda itse lemmikkisi meille tuhkattavaksi. Vaihtoehtoisesti voit jättää lemmikin yhteistyöeläinlääkäriasemallemme noudettavaksi. Noutoväli vaihtelee yhteistyöeläinlääkäriasemasta riippuen: noudot ovat joko viikoittaisia tai noin kuukauden välein tapahtuvia. Jos eutanasia tapahtuu eläinlääkäriasemalla, josta emme tee noutoja, pitää lemmikki tuoda itse tuhkaukseen.

Ota yhteyttä

Lemmikin tuhkaus

Tuhkauksessa on kaksi vaihtoehtoa: yksilötuhkaus ja yhteistuhkaus. Yksilötuhkauksessa lemmikkisi tuhkataan yksittäisenä ja yksilönä. Tuhkat otetaan talteen ja laitetaan valitsemaasi uurnaan. Lemmikkisi saa alusta loppuun asti yksilöllisen käsittelyn, erillään muista koko prosessin ajan. Lemmikin ja sen omistajan tiedon seuraavat jokaisessa vaiheessa mukana.

 

Yhteistuhkauksessa tuhkataan kerralla useita eläimiä. Tuhkia ei saa takaisin, vaan ne haudataan pelto- tai metsäalueelle. Käyttämällämme Haanmaan hautalehtoalueella ei ole valitettavasti mahdollista vierailla.

 

Emme valitettavasti pysty suorittamaan tuhkausta odottaessa. Tuhkia ei niiden jäähdyttämisen takia laiteta koskaan uurnaan samana päivänä, kun tuhkaus on tapahtunut.

Uurnan nouto ja postitus

Tuhkatun lemmikin uurnan voit noutaa meiltä viimeistään viikon kuluttua siitä, kun lemmikki on tullut meille. Noutamalla saat uurnan nopeimmin itsellesi. Postitse meiltä lähetettävät uurnat saapuvat perille sinulle yleensä 1–2 viikon kuluessa lemmikin saapumisesta meille.

 

Olemme sopineet uurnien palauttamisesta eläinlääkäriasemalle joidenkin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voit kysyä tästä vaihtoehdosta lemmikkisi eläinlääkäriltä.

Kysy lisätietoja